Reactie Carnaval Aardenburg

Beste Ropianen,

Toen zaterdagochtend mijn maten aan de deur stonden had ik werkelijk geen flauw idee van wat me op mijn vrijgezellendag te wachten stond. Maar toen ik een NS dagkaart in mijn handen gedrukt kreeg, gingen de mondhoeken flink omhoog en dat zijn ze eigenlijk de rest van de dag blijven staan. Trein in, trein uit, boot op, boot af, busje in, busje uit brachten ons bij Arno en Elke in Aardenburg.

 

Deze bestemming was uiteraard geweldig, bij/met Arno is het altijd feest maar met zijn allen carnaval vieren was feest vieren in de overtreffende trap. Ik heb 32 jaar geleden in Nootdorp wel eens een keer op een wagen gestaan, maar daar herinner ik me alleen van dat het heel koud was. De herinneringen aan deze optocht zullen in alle opzichten veel warmer zijn en blijven, wat een briljant idee van de organisatie van mijn dag!! Urenlang zingen, dansen, springen, het hield niet op, geweldig!

 

Het was voor mij precies een dag die ik als vrijgezellendag had gehoopt mee te maken; een gezellige dag op de stap, lachen en lol maken. Ik wil iedereen dan ook ontzettend bedanken voor een onvergetenlijke dag, en last bot not least Arno en Elke. Arno, dank je wel, je bent een geweldige carnavalsambassadeur en wat mij betreft vieren we over een jaar mijn 1-jarig vrijgezellendagjubileum weer in Aardenburg

 

Tot slot wil ik CV de Ropianen hartelijk danken voor de gastvrije ontvangst, hopenlijk heeft ons enthousiasme bijgedragen in het behalen van de vierde plaats van de negen deelnemende grote binnenwagens. Ik wens jullie bij deze nog veel succes en plezier toe met de vier optochtdeelname’s die de komende tijd nog gaan volgen.

 

Groeten, Han

Facebook comments:

One response to “Reactie Carnaval Aardenburg”

 1. Kathleen

  Hallo Hans,

  Wat leuk je bericht.
  Ik vond het super dat jullie erbij waren in Aardenburg!
  Of jullie hebben bijgedragen aan het behalen van onze prijs…..sterker nog dankzij jullie hebben we de vierde plaats behaald ;-))
  Het was een ware danstempel op de wagen.
  Wat zouden jullie er van vinden om er volgend jaar een carnavalsweekend van te maken? Boek een vakantiehuisje aan de Zeeuwse kust, neem jullie partners mee en zorg er voor dat we in 2013 in de top 3 eindigen :-)

  Ik hoop trouwens dat jullie een onvergetelijke trouwdag hebben beleefd.

  Groeten,
  Kathleen, Enzo en Luca

Reageer